KORONATAKARÉK Takarékszövetkezet

2016. december 31-én a Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet, az AGRIA Bélapátfalva Takarékszövetkezet, az Eger és Környéke Takarékszövetkezet és a Szendrő és Vidéke Takarékszövetkezet BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezetbe történő beolvadásával megalakult a KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, 2017. január 1-én megkezdte tevékenységét.

Az egyesült Takarékszövetkezet hivatalos adatai:  

KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet

  • Székhelye:                 3525 Miskolc, Széchenyi István utca 70.
  • Cégjegyzékszáma:    05 02 000282
  • Adószáma:                10043677 2 05
  • Statisztikai száma:    10043677 6419 122 05

A jogutód Takarékszövetkezetnél elhelyezett betétek továbbra is az Országos Betétbiztosítási Alap által védettek. A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, mint a szövetkezeti hitelintézeti integráció tagja, a Garanciaközösség tagja, mellyel a takarékok betéteseit immár kétszeres betétvédelmi rendszer védi.

A legfontosabb cél, hogy a fúziót követően létrejött Takarék mind a jelenlegi 55 ezer fő lakossági, 5 ezer fő vállalati és 63 önkormányzata részére, valamint a leendő új ügyfelei részére a pénzügyi szolgáltatás terén minőségben és mennyiségben is együtt többet nyújtson, mint azelőtt külön-külön az egyesülő takarékok.

A kirendeltségek értékesítési munkáját jelenleg 4 régióközpont, Miskolc, Eger, Mezőkeresztes és Szendrő irányítja, melyeken külön-külön vállalati finanszírozási csoport is működik.

A KORONA Takarékban a pénzügyi szolgáltatás teljes palettája igénybe vehető. MFB pont üzemel 5 településen, köztük Miskolcon és Egerben.

A Takarékszövetkezet fontosnak tartja továbbra is az ügyfelei személyes ismeretét, a helyi jelenlétet, a helyi települések üzleti és jóléti fejlődésének támogatását.

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet ügyintézési rendje, nyitva tartása és a szolgáltatásokkal kapcsolatos tájékoztatásai a www.koronatakarek.hucímen található meg.

KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Olvasó! Kedves Látogató!

Községünk valamennyi lakosa nevében köszöntöm Önt weboldalunkon!

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti a község iránt érdeklődők korrekt, gyors és pontos tájékoztatását, ezért szeretnénk az internet biztosította lehetőségeket is felhasználni. Igyekszünk minden olyan információt a világhálón megosztani Önökkel, ami Mezőnyárád községgel kapcsolatosan érdeklődésre tarthat számot.

Külön figyelmet fordítunk az önkormányzati és intézményi munka megismertetésére, rendezvények, sikerek, események publikálására megosztására.

Az önkormányzat őrizni és gazdagítani igyekszik a község értékeit. Célunk, hogy Mezőnyárád nyugodt, egészséges, korszerű otthona legyen polgárainak és vonzó célpontja vendégeinek.

Bárdos József Szabolcs
polgármester

KAPCSOLAT

MEZŐNYÁRÁDI KÖZÖS
ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

3421 Mezőnyárád
Szent István király út 105.

Telefon: +36-49-425-255
Fax:       +36-49-425-242

E-mail: mezonyarad.hivatal@gmail.com