MEZŐNYÁRÁDI FALUSZÉPÍTŐ EGYESÜLET
A Mezőnyárádi Faluszépítő Egyesület 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy az Önkormányzattal szorosan együttműködve segítse a község fejlődését. Megalakuláskor a következő célokat határoztuk meg:
-a község köztereinek, parkjainak karbantartása, felújítása
-középületek felújításának támogatása
-vízelvezetőárkok tisztítása, karbantartása
-hagyományőrzés
-kulturális, gasztronómiai, és sport tevékenységek szervezése
Egyesületünk 13 fővel alakult, jelenleg 16 tagunk van. Nyitottak vagyunk, mindenkit szívesen látunk, aki azonosulni tud a céljainkkal.
Eddigi eredményeink, amelyeket pályázat útján értünk el:
-játszótér kialakítása, park felújítása
-sport klub /tenisz/ felújítása
-eszköz beszerzés: 2 db kistraktor, 2db fűkasza, sátrak, sörpadok
-mikrobusz
Ezek összértéke:30 090 897.-Ft
Ezenkívül tagjaink társadalmi munkában készítették el az utcai szeméttartókat, a virágtartókat, a díszkivilágítás felszerelését a telefon és villanyoszlopokra, és minden évben sikeresen megszervezik a Béka és hal sütő-főző fesztivált.
Egyesületünk a jövőben is keresi annak lehetőségét, hogy milyen formában tudja segíteni az Önkormányzat munkáját ezáltal biztosítva községünk szépülését, fejlődését.

KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Olvasó! Kedves Látogató!

Községünk valamennyi lakosa nevében köszöntöm Önt weboldalunkon!

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti a község iránt érdeklődők korrekt, gyors és pontos tájékoztatását, ezért szeretnénk az internet biztosította lehetőségeket is felhasználni. Igyekszünk minden olyan információt a világhálón megosztani Önökkel, ami Mezőnyárád községgel kapcsolatosan érdeklődésre tarthat számot.

Külön figyelmet fordítunk az önkormányzati és intézményi munka megismertetésére, rendezvények, sikerek, események publikálására megosztására.

Az önkormányzat őrizni és gazdagítani igyekszik a község értékeit. Célunk, hogy Mezőnyárád nyugodt, egészséges, korszerű otthona legyen polgárainak és vonzó célpontja vendégeinek.

Bárdos József Szabolcs
polgármester

KAPCSOLAT

MEZŐNYÁRÁDI KÖZÖS
ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

3421 Mezőnyárád
Szent István király út 105.

Telefon: +36-49-425-255
Fax:       +36-49-425-242

E-mail: mezonyarad.hivatal@gmail.com